zondag 21 februari 2010

Een nieuw begin.

Hallo allemaal, dat is lang geleden, ik was bijna vergeten hoe ik een kaartje moest posten. Mijn voornemen voor 2010 was om regelmatig een kaartje te maken. Dat is dus niet gelukt want het is alweer half februari. De reden is dat er qua gezondheid zoveel op ons pad is gekomen, met als gevolg veel ziekenhuisbezoek (we hadden daar bijna een kamer gehuurd), nog veel bezoeken te gaan, mijn arm in het gips enz. Nu heb ik weer even iets meer spirit (hopelijk blijft dat zo) en dus heb ik een eenvoudig kaartje gemaakt met gebruik van de naaimachine. Er valt niet zo veel over te vertellen, ik heb de geponste bloemen en de gele hoekjes ingespoten met Glimmer Mist en op de vleugels stickles aangebracht. Ik ben er zelf wel tevreden over. Ik hoop snel weer met een kaartje te komen en reakties te kunnen geven op jullie creaties.
Liefs Anneke.
.Posted by Picasa

8 opmerkingen:

RosesMarijke zei

Hoi Anneke

Ik wens je veel verdere beterschap toe hoor!!

Je kaartje is weer heel mooi!!

Jacqueline's Weblog zei

Wow, Anneke wat fijn dat je weer terug bent. Ik heb je wel gemist hoor! Thea, Paula en Corrie zijn ook niet meer zo actief op de blog, dus ik vind het fijn dat jij er in ieder geval weer bent. Ik vind je kaartje prachtig, vooral het naaimachine werk is super! En nog veel sterkte voor de komende tijd!
Liefs van Sjakkie

Anoniem zei

Wat naar allemaal,fijn dat je weer zo`n prachtig kaartje kan laten zien,fijne avond,groetjes Joke.

Aloesaloes zei

Fijn dat je er weer bent Anneke! Hopelijk gaat het allemaal wat beter nu!
Je kaartje is prachtig! Heel erg mooi van kleur!

Groetjes, Loes

Hetty zei

Zo wat vervelend allemaal nu maar hopen dat het snel wat beter gaat
Je kaartje is wel heel erg mooi

gr hetty

*Ellen* zei

welkom terug maar wel met hindernissen dan, hopelijk knap je snel weer op, en dit kaartje is al een leuk begin, prachtig is die in die vrolijke kleurtjes, en heel veel beterschap

Paula zei

anneke wat een prachtige kaart.het naaiwerk is ook erg mooi en leuk gedaan zo.
liefs paula

Jackie Thomas zei

Oh wow, what a fabulous card, you have done an amazing job with it. xo Jackie