dinsdag 29 december 2009

De beste wensen + een berichtje.

Hallo allemaal, eindelijk weer een berichtje van mij. Ik heb al een tijd geen gelegenheid gehad om te freubelen , het dialyseren geeft nog de nodige problemen en dat geeft toch ook weer spanning.
Toch wil ik iedereen die zo nu en dan een kijkje op mijn blog neemt en evt. een reaktie achterlaat bedanken, het lezen is iedere keer weer leuk. Volgend jaar hoop ik weer regelmatig present te zijn.
Ook wil ik iedereen een KNETTERENDE jaarwisseling en VEEL GEZONDHEID EN GELUK voor 2010 toewensen.
LIEFS Anneke.

P.S. Ik ben de lijst met blogs die ik volg kwijt. Als ik volger was van jouw blog wil je mij dan uit jouw overzicht verwijderen en mij dit laten weten dan kan ik mij opnieuw aanmelden. Alvast bedankt.

zondag 6 december 2009

Geldenvelopjes.





Na een drukke week; 3 hele dagen in het ziekenhuis, een interne verhuizing en een hele voorraad medicijnen, dialysevloeistof e.d. te hebben opgeruimd, is er weer een beetje rust (voor hoe lang?) en is Lex thuis aan het dialyseren. Ik heb deze geldenvelopjes gemaakt voor div. gelegenheden. Ik ga er nog wel een paar maken want ik sta 16 dec. op een kerstmarkt en dan moeten de mensen wel iets te kiezen hebben. Ik hoop dat jullie ze leuk vinden, je mag je eerlijke mening geven (een mens is nooit te oud om iets te leren, toch).
Een fijne zondagavond allemaal en weer tot blogs. Liefs Anneke.
Posted by Picasa