donderdag 26 november 2009

Merry X-Mas

Ik wilde deze keer zelf eens iets verzinnen maar had echt geen idee hoe en wat. Eerst maar eens een scrappie opgezocht, dat is Crea Motion geworden. Toen een stempelafdrukje, dat werd er een van Whipper Snapper. Daarna een paar stansjes in verschillende maten gemaakt met de Spellbinder "Classic scalloped square small". De grootste maat is langs de randjes blauw gemaakt. Het stempelafdrukje is ingekleurd met de copics en de sneeuwbal is bewerkt met de snowpen en daarna bestrooid met glitter. Dat ziet er erg leuk uit maar is natuurlijk weer niet goed te zien. Toen dit allemaal klaar was, was het pimpen een makkie. Ik vind hem wel geslaagd en ik hoor weer graag of jullie het ermee eens zijn of niet natuurlijk. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

zaterdag 21 november 2009

Simpel maar snel.

Twee enerverende dagen achter de rug. Gisteren al om 5 uur wakker, om half 8 in het ziekenhuis, je man gedag zeggen en dan maar wachten. Gelukkig is de operatie goed gegaan maar hij moest toch wel een nachtje blijven. Vandaag thuis gekomen, hebben we het weer even rustig. Ook ik kreeg een goede uitslag op een van de onderzoeken, dus allemaal leuk. Rij ik vandaag achteruit tegen een paaltje, schade, HELEMAAL niet leuk. Om alle frustraties kwijt te raken maar even een kaartje maken, lekker eenvoudig (vooral niet te veel meer denken) maar ook lekker snel. Het scrappie is van Imaginations en de stempel van Penny Black ingekleurd met mijn oude aquarel potloden. Ik vind dat de kaart toch nog wel acceptabel is en jullie? Een fijne zondag en alvast bedankt voor de reakties. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

woensdag 18 november 2009

De Noel Sheperd stempel van Sarah Kay/Stampavie is te winnen bij:
All the things I love (http://bevscrafts.blogspot.com).

dinsdag 17 november 2009

SOL kaartje van 17/11/09.

Ik heb vanavond meegedaan met de sol-kaart van Dina vanuit Luxemburg (internationaal he). Ik vond het wel leuk want het is een keer geen kaart van 14x14. Het papier is van My Mind's Eye/Penny Lane, het stempeltje is van de Greeting Farm ingekleurd met de copics.
Ik had nog een bedeltje van een kikker dus die kwam goed van pas. Op het bovenste bloemetje plak ik nog een pareltje maar ik moet eerst mijn kitspuitje vullen, morgen maar. Ik duik lekker mijn bed in. Tot blogs maar weer. Liefs Anneke.

Posted by Picasa

zaterdag 14 november 2009

Vogelhuisje.



Dit vogelhuisje is een tutorial uit het Magnolia Ink magazine, het is een step-by-step uitleg dus makkelijk te doen. Ik heb restjes papier van Sandy Lion/Winter wishes gebruikt, bijna alle randjes zijn ge-inkt. Voor de versiering: een stuklje lint, touw, bloemen, geponste takjes, nestabillities en een tekststempel. Ik vond het erg leuk om te maken. Morgen hoop ik alsnog naar de beurs te kunnen want ik heb nog wel het e.e.a. op mijn verlanglijstje staan. Bedankt weer voor het langskomen en een evt. reaktie want ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Voor straks welterusten en nog een fijne zondag Anneke.
Posted by Picasa

donderdag 12 november 2009

Een vouwkaart.


Dit is de voorkant.

Dit is de kaart helemaal open.

Alweer een kerstkaartje, deze keer een vouwkaart. Het voorbeeld komt uit de Cards Only van sept./okt. Het papier is van My Mind's Eye/Colorful Christmas. Alle versieringen die erop zitten komen uit het uitdrukvel, de bloem is geponst en het kerstmannetje + de tekst is gestempeld. Ik vind de kaart zo vol genoeg. Leuk dat jullie weer langs zijn geweest en ik ben weer reuze benieuwd naar jullie mening.
Liefs Anneke.
Posted by Picasa

maandag 9 november 2009

Santa is coming to town.


Gisterenavond maar weer eens een kerstkaart gemaakt, ik heb elk jaar een chronisch tekort. Het papier is van S.E.I./Alpine Frost, dit is erg mooi want er zit veel glans op, helaas op de blog niet goed te zien. De sneeuwvlokken en het randje zijn geponst, de kerstman is ingekleurd met copics. Ik vind de kaart erg chique maar ik hoor graag wat jullie er van vinden.
Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

zondag 1 november 2009

'N gouwe ouwe'.

Dit is de voorkant van de kaart.
Dit is het doorkijkje.

Deze kaart heb ik in het verre verleden gemaakt en altijd bewaard omdat ik hem zo leuk vind. Ik kwam de kaart nu weer tegen en wilde hem ook aan jullie laten zien. Het is eigenlijk een 4-luik, op elke kaart zitten plaatjes in 3-D en elke kaart is versierd. Op de laatste kaart ziet uiteraard het grootste plaatje, als je de kaart sluit vormt het een geheel. Zet je de kaart open dan krijg je het leuke doorkijkje. Ik vind het leuk om tussendoor ook weer eens een oude techniek te gaan doen, dus dit ga ik zeker nog een keer maken. Groetjes allemaal en een fijne zondag. Anneke.
Posted by Picasa