vrijdag 30 oktober 2009

Happy Holidays

"Bloghoppen" kost erg veel tijd MAAR je komt wel leuke ideetjes tegen. Dat hebben we dus ook voor deze kaart gedaan. Het leuke van deze kaart is dat de onderkant geplisseerd is. De ster is een mal van ProvoCraft, het stempelafdrukje is een mini magnolia ingekleurd met de copics en het papier is van We R Memory Keepers/White Out. Verder heb ik nog een malletje van de Nestabillities gebruikt en natuurlijk een stukje lint. Ik ben zoals altijd weer reuze benieuwd naar jullie reakties. Een heel fijn weekend allemaal en lieve groetjes van Anneke.
Posted by Picasa

dinsdag 27 oktober 2009

Bonbon doosje

Dit is de deksel.
Dit is de bloem van dichtbij (wel iets overbelicht).
Hier zie je nog een randje van het doosje.

Dit doosje heb ik al een tijdje geleden gemaakt samen met Sjak en Paula en nu dan eindelijk 'gepost'. Het was leuk om te doen maar zo'n eerste keer is ook wel even lastig. Het stempelafdrukje is ingekleurd met de copics. Ik heb hier stoffen bloemen gebruikt en drie witte roosjes waarvan ik er een rood heb gemaakt. De kleine bloemen en takjes zijn allemaal geponst. Ik denk dat ik er maar kersenbonbons in ga doen dan blijf ik in de kleur rood.
Ik hoor graag weer wat jullie er van vinden, alvast bedankt en tot blogs. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

zondag 25 oktober 2009

POP-UP kaart

Dit is de voorkant van de kaart met banderol.

Dit is de voorkant in z'n geheel.

Dit is de binnenkant van de kaart.
Deze kaart heb ik gemaakt voor een vriendin die 60 jaar wordt. Ik heb papier gebruikt van Daisy Bucket/Posh Posies, dit is erg kleurrijk. Het stempelafdrukje is van Magnolia en ik heb het gewaagd om de haren eens grijs te kleuren met derwent potloden. Het randje binnenin de kaart is aan weerszijden geponst met de Fiskars randpons en de cijfers zijn uitgesneden met de Xyron machine.Posted by PicasaHet randje voor op de kaart is van CreaLies en dat is door de Cuttlebug gedraaid, zo ook het rondje met de dots en het groene randje van de Nestabillities. Ik ben er wel een beetje trots op. Geweldig dat jullie weer een kijkje hebben genomen en het is altijd weer leuk om jullie reakties te lezen. Alvast bedankt en nog een fijne zondagavond. Liefs Anneke

zaterdag 24 oktober 2009

Forever

Dit is de kaart als die open staat.

Dit is het zij-aanzicht van de kaart.

De is de voorkant van de kaart.

Deze trouwkaart is helemaal gemaakt in grijs- en wittinten met het papier van MakingMemories/WeddingCollection. Om de kaart extra feestelijk te maken heb ik glitter papier gebruikt onder o.a. het stempelafdrukje, binnenin de kaart, de stampertjes op de bloemen en glitter lint. Aan een van de bloemen hangt een hartjes bedeltje. Het motivet stempelafdrukje is ingekleurd met grijze copics, de bruidsjurk is versierd met glitter en pareltjes. Ik vind het vooral leuk dat de tekst FOREVER zichtbaar is gebleven. Ik weet niet of er binnenkort een bruiloft komt maar dan kan ik er voorlopig nog naar kijken. Lief dat jullie weer langs zijn geweest en evt. een reaktie achterlaten.
Een fijn weekend allemaal. Groetjes Anneke.

P.S. De kaart is iets overbelicht want ik kon met flitser niet uitschakelen.

Posted by Picasa

donderdag 22 oktober 2009

Happy Holidays

Dit is het resultaat van de sol-kaart van 21 oktober, deze keer verzorgd door Sjakkie. Ik vind het ontwerp erg leuk met de driehoeken, het is weer eens heel anders. Toppie Sjak. Ik heb weer het papier van Basic Grey/Eskimo kisses gebruikt, deze keer andere scrappies dan op mijn vorige kaart. Het kleuren met de copics gaf veel problemen, met de nodige adviezen is het dan toch nog gelukt. Ik vind het een 'scheetje' geworden. Lief dat jullie weer langs zijn geweest en ik ben zoals altijd weer benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

dinsdag 20 oktober 2009

Merry Christmas

Maandagavond heb ik deze kaart gemaakt met het leuke papier van BasicGrey/Eskimo kisses. Het stempelafdrukje is van Forever Friends, ik heb het gedeeltelijk gekleurd met de Derwent potloden, de ballen en sterren heb ik met stickles gedaan. Het rose randje is bewerkt met de Fiskars pons. De versiering heb ik niet al te veel gedaan omdat ik veel van het papier wil blijven zien. Als jullie willen laten weten wat jullie ervan vinden dan hoor ik dat graag. Voor straks welterusten en tot een volgende kaart. Anneke.
Posted by Picasa

maandag 19 oktober 2009

Prettige Feestdagen

Dit is de voorkant van kaart 1.



Dit is de binnenkant van kaart 1 met de rechter omslag
.

Dit is kaart 2.
Zondagmiddag en avond lekker zitten hobbyen, de mannen konden op de tv de wedstrijd van FC Utrecht volgen. Het resultaat is 2 kerstkaartjes. De poppetjes op de voorkant zijn kant en klaar, een kwestie van plakken dus. Dit geldt ook voor de embellishments. De sneeuwpop binnenin kaart 1 is een stempelafdrukje, hieronder zit een malletje v.d. nestabillities en het is ingekleurd met de copics. Verder heb ik lint en pareltjes gebruikt en een aantal ijssterren geponst. Het papier is van SandyLion/Winter wishes. Ik hoop dat jullie de kaarten ook leuk vinden en ik ben zoals altijd weer blij met jullie reakties. Liefs Anneke. P.S. Uiteraard is er ook een linker omslag, deze is blanco zodat er op geschreven kan worden.Posted by Picasa

zondag 18 oktober 2009

Een award gekregen.

Ik heb deze award van Paula gekregen en haar hiervoor bedankt. Nu is het de bedoeling dat ik 10 dingen over mijzelf vertel, ik zal het eens proberen:

Ik hou veel van mijn man, kinderen, schoondochters en kleinkinderen.

Ik ben ooit begonnen met 3D-kaarten maken maar inmiddels is het bijna altijd scrappen.

Het leukste vind ik om dit samen met Paula te doen en soms is Sjak er ook bij.

Zoals jullie denk ik wel weten ben ik de buurvrouw van Paula en dan is iets samen doen leuker dan alleen.

Een ochtend in de week doe ik vrijwilligerswerk in verzorgingshuis Zuilenstein, dat geeft toch wel een goed gevoel.

Twee dagen in de week heb ik mijn kleindochter, tussen de middag halen we haar op, eten en brengen haar weer naar school. Om drie uur halen we haar weer op en dan gaan we iets leuks doen.

Een dag aan het eind van het jaar ga ik naar verzorgingshuis Marienstein om kerststukken te maken.

Ik hou ook wel van een dagje shoppen samen met mijn man, helaas houden we dat niet meer zo lang vol met als gevolg dat we VAAK een terrasje moeten pakken.

Ik hou van zoet en van lekkere hapjes, ik eet dit toch maar met mate want door de prednison wordt je zelfs van water dik.

Al met al ben ik een gelukkig en tevreden mens zolang het me maar lukt negatieve dingen naar iets positiefs om te buigen.

Hiep, hiep, hoera, het is me gelukt, nu kan ik rustig gaan slapen. Welterusten allemaal.
Liefs Anneke.

zaterdag 17 oktober 2009

'Tis the Season

Dit is het sol-kaartje van afgelopen woensdag, ik heb er dus een kerstkaartje van gemaakt. Het stempelafdrukje heb ik getamponneerd want ik heb (nog) geen airbrush, toch vind ik het resultaat wel leuk. Ook heb ik het stempelafdrukje op een iets andere plaats gezet want ik vond het jammer om het sneeuwpoppetje weg te plakken. Het papier is van My Mind's Eye/Colorful Christmas, ik heb gekleurd met de copics en de bloemen geponst en omgevouwen tot een kerstster. De versiering heb ik deze keer sober gehouden omdat het papier al leuk genoeg is. Ik vind het altijd leuk om jullie reakties te lezen, een fijn weekend allemaal en groetjes van Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 16 oktober 2009

Mijn 1ste nostalgische kaart

Het is al weer even geleden dat ik een kaartje op mijn blog heb kunnen zetten. Zelf ben ik weer ziek geweest en in de familie is er wat gezondheid betreft ook veel narigheid. We hopen met z'n allen op betere tijden. Nu dus mijn eerste nostalgische kaartje. Ik vind het wel wat hebben, het lijkt me leuk om dit nog eens te doen met oude foto's van opa, moeke en opoe. Het papier is van Graphic 45/Baby 2 Bride Collection, dit is door het te inkten en de zijkanten te bewerken een beetje oud gemaakt. Verder komen er veel bloemen, takjes en pareltjes aan te pas. Ook kant mag natuurlijk niet ontbreken. Ik hoor graag wat jullie er van vinden, bedankt voor jullie kijkje op mijn blog en nog een heel fijne dag. Liefs Anneke.
Posted by Picasa