woensdag 16 september 2009

Rudolph

Zo nu en dan een kerstkaart tussendoor is hard nodig want ik heb elk jaar een chronisch tekort. Dit is de sol-kaart van Tiets van 14 september. Het papier is van WeR Memory Keepers/Wite Out Collection. Van dit papier heb ik ook de ijssterren geponst. Het stempelafdrukje inkleuren met de Copics was erg lastig want het rood vloeide helemaal door, ik heb de figuurtjes daarom uitgeknipt en vervolgens weer op een witte ondergrond geplakt. Al met al vind ik het een gezellige, frisse kerstkaart. Bedankt voor jullie kijkje op mijn blog en laat evt. een reaktie achter. Fijne avond nog. Anneke.
Posted by Picasa

maandag 14 september 2009

Een beetje oud en een beetje nieuw

Hallo dames, bij deze kaart staat een beetje oud omdat ik geen scrappies heb gebruikt maar alleen effen cardstock, hiervoor heb ik een Mireille pons gebruikt volgens een voorbeeld uit het boekje van Krea Teja: Kreatief met ponsen van 2006. Oud of niet?
Een beetje nieuw slaat natuurlijk op de bloemen, pareltjes e.d. die nu veel gebruikt worden. Ik vind de kaart wel leuk geworden en ben van plan om wat vaker oudere malletjes en ponsen te gebruiken. Nog en fijne dag allemaal, groetjes Anneke.
Posted by Picasa

zaterdag 12 september 2009

Regen of zonneschijn

Ja, wat zal het worden de komende tijd, voorlopig mogen we wat de nazomer/herfst betreft nog niet mopperen, er is geregeld nog wat zonneschijn voor de liefhebber. Voor mij hoeft het ook niet zoveel te zijn, ik mag toch niet in de zon.
Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van Pattern Paper/Ambrosia. Het stempelafdrukje van de Greeting Farm heb ik ingekleurd met de Copics.Posted by PicasaOok heb ik de randpons van Fiskars gebruikt. Het is de sol-kaart van afgelopen dinsdag, het pimpen heeft even geduurd. Leuk dat jullie weer een kijkje op mijn blog hebben genomen, welterusten allemaal en een fijn weekend. Anneke.

zaterdag 5 september 2009

Play time


Goedemorgen, ook deze kaart lag al even klaar om versierd te worden, maar dat was nou juist het probleem. Op het scrappapier van Daisy Bucket/Playful staan al 2 bloemen en om de kaart nou zo te pimpen dat die wegvallen vond ik zonde. Uiteindelijk heb ik besloten om de kaart simpel te houden, een paar roosjes, een tekst, twee brads en een paar kleine geponste bloemetjes. Het meisje, de palmboom en het hekje zijn allemaal van Magnolia. Al met al kan ik toch wel tevreden zijn. Heel veel groetjes en een fijn weekend allemaal. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

woensdag 2 september 2009

Het heeft even geduurd maar .....

Het heeft even geduurd maar ik heb niet stil gezeten hoor. Ik ben met verschillende projecten bezig dus een aantal dingen half af. Die ga ik nu eerst allemaal afmaken dan komt er straks weer geregeld wat op mijn blog. Deze kaart is gemaakt n.a.v. de sol van 1 september van Tiets. Samen met Paula en Sjak heb ik meegedaan en het zijn drie verschillende kaarten geworden. Ik vind dit een erg hippe kerstkaart met het papier van My Mind's Eye/Colorful Christmas. Ik heb deze keer geen stempelafdrukje gekleurd maar van het bijpassende vel figuurtjes uitgedrukt en opgeplakt (dat gaat véél sneller dan kleuren)!!! Daarna nog wat sterren geponsd en klaar was Anneke. We hebben lekker tijd over gehouden om te kwebbelen. Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Liefs Anneke.
Posted by Picasa