zondag 16 augustus 2009

Get well soon

Een beterschapskaartje, deze komt helaas straks goed van pas want mijn zus moet een grote operatie ondergaan. Het papier is van BasicGrey, hiervan heb ik ook de verschillende maten bloemen geponst. Voor de rand van het eerste scrappie heb ik een Martha Stewart pons gebruikt en de kleine lelies die daaruit kwamen bij het stempelafdrukje geplakt. De label en het papier vooor het stempelafdrukje zijn gemaakt met de nestabillities. Het kleine stempeltje is van Magnolia. Ik vind het resultaat wel leuk en ik hoor (misschien) wel of jullie dat ook vinden. Een fijne zondag allemaal. liefs Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 14 augustus 2009

Made especially for you


Alweer een kaartje, deze keer met een stempelafdrukje van Rachelle Anne Miller dat ik heb ingekleurd met de Derwent potloden. Ik wilde deze stempel graag hebben en heb hem van Paula gekregen toen ik in het ziekenhuis lag. Bovengenoemde tekst staat op de ene label en op de andere staat Happy Birthday. Het papier is van MakingMemories/flower patch.
Britta vond het erg leuk dat ze zoveel "briefjes" kreeg. Een fijn weekend allemaal. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

donderdag 13 augustus 2009

Britta


Britta (mijn kleindochter) heeft dit plaatje gekleurd en wilde het ook op mijn blog hebben. Zij is 4 jaar en ik vind dat het heel mooi is gedaan. Heel veel kusjes van Britta.
Posted by Picasa

dinsdag 11 augustus 2009

Happy Halloween

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen trick or treat (waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen). De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Bij ons wordt het nog niet veel gevierd maar vorig jaar kwamen er toch al wel kinderen verkleed aan de deur om snoepjes te halen. Voor deze kaart heb ik papier van KaiserCraft gebruikt, het stempeltje is van Motivet en is ingekleurd met Copics (een beestje is moeilijker te kleuren dan een poppetje vind ik). De versiering is te koop bij Xenos. Ik wacht jullie reakties wel weer af. Een fijne avond allemaal, groetjes Anneke.
Posted by Picasa

maandag 10 augustus 2009

With love on your birthday


Het is niet te geloven , na een hele tijd niets te kunnen doen heb ik alweer een jongenskaart gemaakt. De zondag was erg produktief, ik heb samen met Paula zitten hobbyen (en heel veel kletsen), dat krijg je als de mannen naar FC Utrecht zijn en de vrouwen dezelfde hobby hebben. Het papier is van Gingersnap/Luxe, de kleuren combineren erg goed met het plaatje dat ik nog had liggen. De grote bloem is van vilt en de kleine witte bloem heb ik een beetje in een passende tint gekleurd en versierd met een brad en een blauw kraaltje. De papieren spiraaltjes vind ik erg leuk, het is weer eens wat anders. Ik hoop dat jullie de kaart ook leuk vinden, bedankt voor het langskomen en tot de volgende kaart. Anneke.
Posted by Picasa

zaterdag 8 augustus 2009

It's your special day


Eindelijk is er dan weer een kaartje van mijn hand, deze heb ik afgelopen maandag samen met Paula gemaakt. Zelf heb ik nog niet voldoende spirit, het is dus maar goed dat iemand mij even meesleept. Het Motivet stempelafdrukje en de tekst heb ik ook van Paula, dus drievoudig bedankt. Zoals jullie zien is het een jongenskaart geworden, leuk met het papier van The Paper Loft/Slug Bug. We hebben ervoor gezorgd dat de autootjes goed te zien zijn. Ik heb de kaart versierd met een geponste bloem, wat takjes, steentjes en een label. Ik vind het resultaat geweldig, ik hoop jullie ook. Allemaal een fijn weekend, liefs Anneke.
Posted by Picasa