woensdag 24 juni 2009

Een fijne dag


Dit tasje heb ik al even geleden gemaakt en gefotografeerd, maar ja dan op de blog zetten he? Gelukkig heeft Paula (mijn buuf) net geleerd hoe ze dat moet doen, dus even over de lage schutting stappen en het is voor elkaar, nogmaals bedankt. Ik vind het tasje echt super geworden, het is zo mooi van kleur. Het papier is van S.E.I./Ally's wonderland en ik heb gekleurd met de Derwent potloden. Het versieren vind ik sowieso een feest. Ik hoor graag wat jullie er van vinden, dus alvast bedankt voor het langskomen en het plaatsen van een evt. reaktie. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

dinsdag 16 juni 2009

Happy Birthday

De beloofde kaart is af, deze keer gekleurd met de Derwent potloden. In de rechter bovenhoek zitten allemaal kleine stoffen bloemetjes met daarop kleine roze pareltjes. Ik vind het stempelafdrukje (van Sjak gekregen - nog bedankt Sjak) helemaal leuk met natuurlijk rode laarsjes voor de regen. Het papier is al een oudje van Rusty Pickle. Ik ben weer benieuwd naar jullie reakties. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

maandag 15 juni 2009

Sending you hugs and kisses


Het weekend zit er weer op met zaterdag mooi weer en zondag regen, dus dat werd een scrapdag. Ik heb deze mannenkaart gemaakt met een stempel van Paula (nog bedankt) en het papier is van Basic Grey/Marrakech, ik vind dat zo kleurrijk. Behalve scrappen zijn we ook nog bezig geweest een nieuwe foto te maken voor op mijn blog, dat was lachen. Ik heb nou eenmaal een "pred"(nison) toet dus vind ik de meeste foto's niet leuk, maar er komt een nieuwe op want de foto van nu is al een oudje. Ik heb ook nog een tweede kaart gemaakt maar die moet ik nog inkleuren, wordt dus vervolgd. Ik ga nu vlug tandenpoetsen want ik moet naar de tandarts. Groetjes allemaal en een fijne dag. Anneke.
Posted by Picasa

zondag 7 juni 2009

Veel plezier op school

Waar zo'n regenachtige dag al niet goed voor is: een beetje uitslapen, de hobbyspullen maar weer eens op de juiste plek leggen, reakties versturen en dan maar weer scrappen. Ik heb deze kaart gemaakt van papier uit een blok van Avec, (dan wordt dat ook eens gebruikt).
In plaats van een stempelafdrukje maar eens naar een plaatje gezocht, (dan komen die misschien ooit eens op). Ik heb een rand geponsd met de randpons van Fiskars en daar een lichtgeel lintje doorgeregen. Ik vind het wel een vrolijke kinderkaart en ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Groetjes en nog een fijne avond Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 5 juni 2009

Kisses


Het is al laat maar toch nog even een kaartje op de blog. Het was erg leuk om deze workshopkaart van Tiets te maken. Het is een file-folder met een label erin. Het papier is van Imaginacions en de stempel van Bild Malarnas. Ik ben dus ook overstag gegaan en heb het stempelafdrukje ingekleurd met copics maar ik zal toch nog veel moeten oefenen. Ik hoop dat de kleuren goed overkomen (ietsje wazig) want de scanner bleef iets openstaan door de dikte van het roosje. Welterusten Anneke.
Posted by Picasa

woensdag 3 juni 2009

Sterkte


Zo, wij zijn een lang weekend weggeweest, heerlijk aan het Weddemeer in Vlagtwedde/Groningen. Dat was erg gezellig. Dinsdagavond kon ik niet meedoen met de sol-kaart, mijn man was jarig dus samen weer uit eten, ook dat was natuurlijk leuk. En dan toch maar weer scrappen. Deze kaart heb ik gemaakt volgens een lay-out van Paula. Zoals jullie zien is het een condoleancekaart, binnenin heb ik nog een mooie tekst gestempeld. Het bloemplaatje dat ik heb gebruikt was iets te wit maar dat was op te lossen door het met inkt iets te kleuren. Leuk dat jullie weer hebben gekeken en alvast bedankt voor jullie reakties. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa