woensdag 27 mei 2009

Sending you happy everything



Vandaag eerst maar mijn winkeltje in het verzorgingshuis Zuilenstein gedraaid en daarna gezellig bij het showdansen van Britta gaan kijken. Vanavond deze kaart afgemaakt dus maar weer bloggen. Hij is voor een speciaal iemand wiens naam ik nog niet kan noemen. Ik vind de pasteltinten hiervan erg mooi, hopelijk jullie ook. Ik vind het erg leuk om jullie rakties weer te lezen. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

dinsdag 26 mei 2009

Proficiat

Maandagavond heb ik deze kaart gemaakt (de sketch is van Bev) en vandaag versierd. Ik heb wat het papier betreft voor natuurtinten gekozen, het is van Crea Motion. Ik heb mijn nieuwe ponsen van McGill: het takje en de bloemstampers gebruikt, als je hiervoor glitterpapier neemt geeft dat een extra leuk effect. Het stempelafdrukje is weer gekleurd met Derwent potloden. Ik ben benieuwd of jullie het resultaat net zo verrassend vinden als ik. Nog een fijne (scrap)avond , groetjes Anneke.
Posted by Picasa

zondag 24 mei 2009

Een Award!


Ook ik heb zo'n mooie award ontvangen en wel van mijn scrapvriendin Jacqueline (Sjakkie's scrapcards), ik ben er heel erg blij mee. Sjak bedankt!

Voor deze award zijn de volgende regels van toepassing :
1. Je mag deze award maar 1x weggeven aan een persoon en niet massaal zodat iedereen die award mag meepakken.
2. Je zet bij het weggeven van deze award waarom je het aan díe persoon geeft.
3. Krijg je van iemand nog een keer deze award dan is regel 1 en 2 weer van toepassing.
4. Deze regels moeten bij de award geplaatst worden.

Ik geef de Award door aan Riet (rietsblog) omdat ik voor haar erg blij ben dat zij ondanks MS toch nog zulke mooie kaarten kan maken. Ik hoop dan ook dat ze dit nog heel lang mag volhouden. Riet je hebt hem verdiend. Groetjes Anneke

zaterdag 23 mei 2009

Just for you

Maar weer eens een felicitatiekaart gemaakt met een stempelafdrukje van Paula. Het papier is van Kaiser/Spirograph. De schulprand is gemaakt met een randpons van Firkars.
De rechterbinnenkant is ook afgewerkt met het streepjesdessin , een 6-kantige nestabilitie en 2 schulpranden gemaakt met dezelfde randpons. Ook is de binnenkant voorzien van een stempelafdruk met de tekst Happy Birthday. Als er een keer een slideshow op mijn blog komt zal ook die kant wel te zien zijn. Een fijne zondag en groetjes Anneke.
Posted by Picasa

donderdag 21 mei 2009

Je bent jarig

Oeps een beetje laat want dit is de sol-kaart van maandag 18 mei, er is al bijna weer een nieuwe. Maar goed ik ben nu pas klaar met kleuren. Het was wel weer leuk om mee te doen en ik kon mijn nieuwe stempeltje van Bild Malarnas gebruiken, schattig he. Bij het papier van American Crafts/Amplified kon ik een keer werken met paarse cardstock, dat gebeurt niet zo vaak. Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden en alvast bedankt voor jullie bezoek en een evt. reaktie. Fijne dag en groetjes Anneke.
Posted by Picasa

maandag 18 mei 2009

Happy Birthday

Voorkant kaart

Linker binnenkant

Rechter binnenkant

Boekje aan de binnenkant opengeklapt
Deze kaart heb ik gemaakt voor een speciaal iemand. Ik kan niet zeggen wie want misschien kijkt ze wel op mijn blog. Het was een uitgebreid projekt maar erg leuk om te doen. Ik vind hem super geworden en jullie, ik vind het leuk als jullie je mening geven. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

zondag 10 mei 2009

Cheers!

BBij het sorteren van de kaarten kwam ik deze kaart tegen. Ik heb deze kaart al een tijdje geleden bij Sjak met een stempelafdrukje van haar gemaakt. Ik had destijds nog geen scanner, vandaar dat ik hem nu pas op de blog zet. Aangezien het volgende maand vaderdag is, is dit misschien een leuk idee. Groetjes maar weer en alvast bedankt voor het achterlaten van een berichtje, dat is altijd erg leuk om te lezen. Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 8 mei 2009

Hartelijk Gefeliciteerd

Eindelijk dan toch weer een kaartje, het laminaat ligt in de huiskamer, keuken en hal en de meubels en spulletjes staan weer schoon op hun plek, dus weer tijd om te freubelen. Ik heb samen met Paula deze kaart gemaakt volgens het voorbeeld van de workshopkaart uit Cards Only nr. 6. Aangezien wij alles toch weer net even anders wilden hebben we over het ontwerp langer gedaan dan over het maken van de kaart. Het resultaat vind ik toch wel heel leuk geworden. Ik hoop dit weekend nog een leuke kaart op de blog te zetten, tot dan. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa