woensdag 22 april 2009

Allemaal bloemen

Dit is dan de voorkant van de kaart, ik heb de kaart in drie keer op de blog moeten zetten want op de "goede" manier lukte het niet. De kaart lag al een tijdje onafgemaakt, ik moest het stempelafdrukje nog kleuren en de rechter binnenkant nog doen. Dat vond ik best lastig omdat het papier nogal druk is. Uiteindelijk een oude stempel uit de kast gehaald en de lelie op dezelfde kleur als de basiskaart gestempeld, dat geeft toch weer wat rust in het geheel. Ik vind het resultaat erg geslaagd. Groetjes allemaal Anneke.
Posted by Picasa

Hartelijk Gefeliciteerd

Dit is de linker binnenkant
Posted by Picasa

Een fijne dag

Dit is de rechter binnenkant
Posted by Picasa

zondag 19 april 2009

Welkom


Na even geen kaartje op de blog is het er toch weer van gekomen. Ik heb het idee op de blog van Bunny-Zoe gezien en vond het zo leuk dat ik er ook een wilde maken. Het waslijntje is van touw en de "palen" zijn roerstokjes maar dat kunnen ook ijslollystokjes zijn. Ik heb 4 jaar geleden zo'n 65 geboortekaartjes gemaakt voor Britta en daarvan zijn nu de labeltjes en het slabbetje nog. De kleertjes, het beertje en het flesje en de speen zijn stempeltjes die ik met mijn verjaardag van Daniel en Enid heb gekregen , leuk he. Ik heb ze ingekleurd met Derwent potloden. De kleine wasknijpertjes zijn bij Xenos te verkrijgen. Een fijne zondag allemaal en tot de volgende kaart.
Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

zondag 5 april 2009

Boerinnetje


Dit tasje heb ik al even geleden gemaakt maar ik moest het plaatje nog steeds kleuren. Te veel andere dingen tussendoor gedaan: sporten, oppassen, naar de beurs in Zeist enz. Maar... hij is af. Leuk om een kadootje in te doen. Het stempelafdrukje is van Magnolia, van het "koeienpapier" heb ik geen naam. Ik had nog een blauwe brush marker van Marvy (dat werkt een beetje als een Copic marker) en daar heb ik de broek mee gekleurd. Tot een volgende kaart, groetjes Anneke.
Posted by Picasa