dinsdag 31 maart 2009

It's a boy

Eindelijk weer eens een kaartje. Ik heb de kaart van Paula als voorbeeld mogen gebruiken (bedankt nog), maar met een ander plaatje (nu eens geen stempel) en andere versiering toch weer een ander resultaat. Ik vind de kaart geweldig. Ik zal deze week proberen nog een kaart te maken. Liefs Anneke.
Posted by Picasa

maandag 23 maart 2009

It's a girl

Een vol week-end, naar de kleinkinderen geweest, een kleindochter te logeren gehad, spelen in Austerliz en lekker pannekoeken eten. Maar... toch nog een kaart af. Een babykaart met een stempelafdruk van Eline Pellinkhof. Vooral het lint met al die baby-dingetjes vind ik geweldig. Er viel weinig in te kleuren maar dat is dus weer met potloden gedaan. Groetjes allemaal Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 20 maart 2009

Happy birthday to you


Dit is dan mijn scrap-onlinekaart van Tiets van afgelopen woensdag. Ik kon de kaart gisteren niet afmaken want ik had Britta, vandaag is dat dus wel gelukt. Het papier is van PaperLoft/slugbug en de leuke jongensstempel van Magnolia. De kleuren zijn geel en bruin, erg mooi op elkaar afgestemd, helaas met scannen toch wel iets vervaagd. Ik vind hem fantastich, groetjes Anneke.
Posted by Picasa

donderdag 19 maart 2009

My heart pants for you

Deze kaart heb ik samen met Paula gemaakt, het stempeltje is van haar en is al 16 jaar oud. We hebben verschillend papier gebruikt en de kaart ook verschillend versierd, dus twee heel verschillende resultaten. Ik vind de kaart erg leuk geworden, ik hoop jullie ook. Tot de volgende kaart, welterusten Anneke.
Posted by Picasa

maandag 16 maart 2009

Blossom

Ook gisteren een kaartje gemaakt. Ik heb me wat het papier betreft wel aan het voorbeeld gehouden maar ik heb het stukje groen cardstock met stippeltjes gedaan en het stukje wit cardstock met takjes en een vogeltje (door de Cuttlebug). Daarna het malletje van de drievoudige vlinder door de DoubleDo. Dus een beetje van mezelf en een beetje van de CardsKit. Tot de volgende kaart, groetjes Anneke.
Posted by Picasa

zondag 15 maart 2009

So Tweet

Het is zondagmorgen, erg vroeg. Ik ben om half zeven opgestaan want ik kon al een tijd niet meer slapen. Dan maar naar de hobbykamer, eerst de op de beurs gekochte spulletjes opruimen en dan maar kaarten op de blog zetten. Het zijn er twee deze keer. Het doosje dat hiervoor op de blog staat lukte maar steeds niet met scannen dus dat moest ik opnieuw proberen. Deze vrolijke lentekaart komt uit de Cards Kit fris en fleurig Voorjaar van Paper en Pictures. Er wordt voor morgen 14 graden voorspeld dus de vogeltjes zullen zich binnen niet al te lange tijd laten horen. Een fijne zondag allemaal Anneke.
Posted by Picasa

Pootje baden

Problemen met de computer, Lex en ik komen er niet uit maar gelukkig kan ik weer een beroep doen op Hans. Dit doosje heb ik gemaakt op een van de workshops tijdens het Magnolia Event. Het stempelafdrukje is ingekleurd met Derwent potloden en daarna met een doezelaar en reukloze terpentine uitgewerkt. De originele stempel is met een jongenshoofdje, wij hebben er een meisjehoofd opgeplakt. Zo kun je onderling stempels combineren. Leuk he. Het is een grappig doosje om foto's, stempelafdrukjes of what ever in te bewaren. Tot blogs maar weer. Anneke
Posted by Picasa

dinsdag 10 maart 2009

Meisje met klompjes en tulp

Deze kaart is het resultaat van het Magnolia Event van afgelopen vrijdag. In een van de vier workshops hebben we geleerd een stempelafdrukje "aan te kleden". Deze stempel is trouwens een Limited Edition, speciaal voor deze dag ontworpen dus nergens te koop. Ik vind deze techniek erg leuk, eenmaal afdrukken op een basiskleur en volgens een aantal keer afdrukken op dessinpapier. De gewenste onderdelen uitknippen en aankleden maar. Ik heb er geen tekst opgezet zodat het voor een felicitatiekaart kan maar ook als beterschapskaart. Groetjes Anneke.
Posted by Picasa

vrijdag 6 maart 2009

Enjoy your day

Vandaag heb ik met 4 "hobbyvriendinnen" diverse workshops gedaan bij Paper&Pictures in Doorn. Dat was erg leuk en leerzaam om te doen. Een nadeel: je komt altijd tijd tekort en moet thuis dus het nodige afmaken. Aan het eind van de dag was de vraag wie er het eerste iets op de blog zou zetten. Haha, ik dus. Het stempelafdrukje op dit tasje is ingekleurd met inkt met behulp van een waterpen of een dun kwastje. Ik vind het resultaat erg leuk. Welterusten allemaal en wie is de volgende? Anneke
Posted by Picasa

woensdag 4 maart 2009

Celebration


Zoals beloofd een scrapkaart gemaakt met papier van Imaginisce/All Kinds of Happy. Zowel het krulpapier als het streepjespapier is met glitter, op de blog niet zo goed te zien. Het is geloof ik wel gelukt om de kleuren helderder te krijgen. Tot de volgende kaart maar weer, groetjes Anneke.
Posted by Picasa

dinsdag 3 maart 2009

Samen wonen

Toch nog een tweede kaart, het ging zo snel. De volgende wordt wel weer een scrapkaart. Tot dan. Anneke
Posted by Picasa

Welkom "Lente"

Deze keer een simpele kaart gemaakt uit de HobbyHandig van febr./mrt. 2009. Alles bij de hand dus lekker snel. Zo nu en dan een makkelijke kaart tussendoor moet kunnen. Groetjes Anneke
Posted by Picasa